Nieuws van Bonaire

Ecologische herstel Lac en zuidkust Bonaire

 

Op donderdag 16 augustus van 19.00u tot 20.00u, bij de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA), geeft STINAPA een presentatie over het project ‘Ecologisch herstel van Lac en de zuidkust van Bonaire’.

Lac Baai is een lagune, met een opening direct met de zee aan de rand van het rif, en een open centrale baai waar we zeegrasbedden en veel zeedieren kunnen vinden. De baai is omgeven door een mangrovebos.

De natuur over de hele wereld verslechtert en Lac Baai is geen uitzondering. Dit project is gericht op het mitigeren van enkele effecten die schade aanbrengen aan de ecosystemen in Lac. Sabine Engel, marine bioloog verantwoordelijk voor het beheer van dit project, zal op donderdag avond 16 augustus bij DCNA, Kaya Finlandia 10A, uitleg geven over de voortgang van het project.

Deel dit artikel