Nieuws van Bonaire

Opening Bovobo-kantoor

Kralendijk – Op vrijdag 11 mei 2018 vond de opening plaats van het kantoor van de Bonairiaanse Volleybal Bond (Bovobo). Gedeputeerde Edsel Cecilia, die gedeputeerde Kroon verving, was aanwezig bij deze gelegenheid. De opening vond plaats in Kaya Den Tera. Gedeputeerde Cecilia knipte het lint door in aanwezigheid van een aantal genodigden.
Na het doorknippen van het lint hield de BoVoBo-voorzitter dhr Raymundo Saleh een toespraak, gevolgd door gedeputeerde Cecilia die de organisatie veel succes toewenste met deze aanwinst. Verder benadrukte gedeputeerde Cecilia dat hij blij was om de inspanningen te zien die de BoVoBo verricht om het kampioenschap te dragen en ook erin te slagen een eigen kantoor te krijgen.
De gedeputeerde is tevreden en waardeert de manier waarop de BoVoBo de schouders onder de sport steekt waarbij ook op de jongeren gefocust wordt om zodoende de sport groter te maken. Namens het eilandsbestuur gaan gelukwensen uit naar het gehele bestuur van de BoVoBo.
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo