Nieuws van Bonaire

Oproep aan mensen die deze week naar Bonaire komen

De Bonaire Wild Bird Rehab is voor deze week op zoek naar mensen die een zak voer mee kunnen nemen naar Bonaire. Vanaf morgen is er niet genoeg voer in voorraad. Er staat 100 kg voer klaar in Nederland en dit is reeds betaald. Het voer is in zakken van elk 15 kilo verdeeld en kan naar Schiphol gebracht worden. De Bird Rehab is dus op zoek naar mensen die deze week, liefst morgen al, naar Bonaire vliegen met KLM en een zak voer mee kunnen nemen.

Rocargo

De Bonaire Wild Bird Rehab zit zonder dit vitale voer omdat de lading die onderweg is per schip een week vertraging heeft opgelopen. Indien je kunt en wilt helpen dan graag contact opnemen met Bonaire.nu (Sylvia) via info@abconlinemedia.com of via WhatsApp 005997950152.  Je moet rekenen op een bedrag van rond de 80 euro voor overbagage maar wij zorgen dat je dit bij aankomst terug ontvangt. Natuurlijk is de Rehab blij met sponsoring maar gaat hier niet van uit.

De Bonaire Wild Bird Rehab heeft sinds februari te kampen met de opvang van zeer zwakke flamingo’s en heeft inmiddels al 174 flamingo’s opgevangen waarvan er al 62 weer zijn uitgezet en nu ongeveer 44 in de opvang verblijven. Helaas zijn er ook vogels die het niet gehaald hebben doordat ze te verzwakt binnengebracht werden.

 

Deel dit artikel