Nieuws van Bonaire

Indebon organiseert op 20 april een tweede atletiekdag

Kralendijk – Aanstaande vrijdag 20 april organiseert Indebon samen met SV Athene de tweede open atletiek dag voor jongens en meisjes van 7 tot 15 jaar in het Stadion van Playa. De activiteiten worden onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën.
Voor de categorie 7, 8 en 9-jarigen bestaan de activiteiten uit hardlopen op een korte baan van 60 meter, bal gooien en hardlopen op een lange baan van 400 meter. In de categorie 10, 11 en 12 jaar zijn er de volgende activiteiten: hardlopen op een korte baan van 80 meter, verspringen en hardlopen op een lange baan van 400 meter.
De jongeren van 13, 14 en 15 jaar gaan hardlopen op een korte baan van 80 meter, verspringen en hardlopen op een lange baan van 400 meter. Arviena Vis, sportleider bij Indebon, nodigt ouders en kinderen uit om naar de komende open dag te komen op 20 april in het Stadion van Playa.
Aan de eerste open dag hebben 43 kinderen meegedaan, waarvan 23 jongens en 20 meisjes.
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo