Bonaire

Bouw Flamingo Adventure Mini Golf baan begonnen

In April 2016 hebben hebben Hans en Karin Nederland verruild voor Bonaire met de droom en het idee om op Bonaire een Adventure golf baan te beginnen. Dit ging niet zomaar………maar  eind augustus 2017 is het gelukt en hebben zij een prachtig stuk grond van maar liefs 2700 vierkante meter toegezegd gekregen. Het stuk grond ligt aan de Kaminda Lac op de weg naar Sorobon aan een verharde weg. Toch heeft het nóg iets langer geduurd om alle benodigde papieren in handen te hebben, na veel geduld hebben zij 13 november 2017 te horen gekregen dat ze echt kunnen beginnen en is er begonnen met het bouwen van het huis en de aanleg van de Adventure golf baan. Ze willen half maart open gaan.

Voor het hele verhaal kijk dan aanstaande zaterdag naar het populaire programma van “Ik vertrek”. Deze wordt uitgezonden op NPO1 om half 5 s’middags.

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo