Bonaire

Kerstconcert gaat door onvoorziene omstandigheden niet door

Classical music board bonaire

Door onvoorziene omstandigheden kan het kerstconcert van de Classical Music Board Bonaire dit jaar geen doorgang vinden. Wij betreuren dit zeer. In plaats daarvan wordt er een Nieuwjaarsconcert georganiseerd op vrijdag 26 januari 2018.

Zoals u van ons gewend bent, slaan wij ook in dit concert een brug tussen klassieke muziek en Bonairiaanse eilandcultuur. In een gevarieerd programma laten we u (opnieuw) kennismaken met klassieke en populaire stukken. Een bijzondere avond voor de liefhebber en voor de nieuwsgierige beginnende klassieke luisteraar. We hopen dat dit speciale concert door velen bezocht zal worden.

 Het concert krijgt dezelfde opzet als het kerstconcert. De doelstelling is het samen muziek maken met de bevolking voor de bevolking. Vanuit deze doelstelling vindt er tijdens het kerstconcert kruisbestuivingen plaats binnen de beleving en beoefening van de verschillende muziekstijlen, van klassiek naar krioyomuziek en alles wat daar tussen ligt.

De concerten zijn inmiddels een traditie geworden en menig Bonairiaan kijkt uit naar de komende editie. Op het programma staat wederom een mix en samenwerking tussen de verschillende muziekstijlen. Het is wordt een feest en grote muzikale uitdaging voor alle deelnemende artiesten!

 

Namens het bestuur van de Classical Music Board Bonaire,

1200

Hans Faassens.

Deel dit artikel