Bonaire

Nieuwe Manager Dierenasiel Bonaire

felica-schutte-creativenvision-bonaire-portrait-photography

felica-schutte-creativenvision-bonaire-portrait-photography

Het bestuur van Stichting Dierenasiel Bonaire is verheugd mee te delen dat per 6 december 2017 Luvina “Luvi” Rodriquez is aangesteld als de nieuwe manager van het dierenasiel. Ze is geboren Bonairiaanse en heeft de opleiding MBO Dierverzorging gedaan aan het Groenhorst College in Barneveld.

In augustus 2015 begon Luvi als dierenverzorger bij het asiel en de afgelopen tijd was ze ook verantwoordelijk voor o.a. de administratie en PR. Luvi levert een positieve en creatieve bijdrage en is bekwaam en begaan met dieren. Naast het al moderniseren van bepaalde zaken kijkt Luvi er naar uit om van het asiel een op de gemeenschap gerichte plek te maken waar iedereen welkom is voor hulp, informatie en advies.

PHOTO CREDIT: Felicia Schütte Portrait www.creativEnvision.com

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo