Bonaire

Global Entrepreneurship Week Bonaire

Na de succesvolle tweede editie van GEW BONAIRE 2016, organiseert Stichting Global Entrepreneurship Bonaire (GEW BONAIRE) dit jaar de derde editie.

GEW BONAIRE is een stichting die ondernemerschap motiveer in de Bonairiaanse bevolking. Elk jaar gedurende de tweede week van November organiseert GEW BONAIRE te Ondernemerschap Week (Entrepreneurship). Voor de afsluiting van de tweede editie vorig jaar, had Bonaire de eer om Jeff Hoffmann, een succesvolle zakenman en oprichter van o.a. Priceline.com; Ubid.com en Booking.com te verwelkomen. Jeff had de aanwezigen gemotiveerd om met hun plan in actie te komen. Wat rust roest.

Stichting GEW BONAIRE heeft als doel om de derde editie GEW BONAIRE 2017 groter, interessanter en toegankelijk te maken voor iedereen. Dit is goed gelukt met een gebalanceerd programma, vrije entree voor bijna alle activiteiten en ook met de lijst van de gastsprekers die tijdens de week van Verschillende gezichten van Ondernemerschap ons zullen motiveren. De week begint op maandag 13 november en loopt tot en met zaterdag 18 november.

Voor meer informatie bezoek onze webpagina www.gewbonaire.com of ons Facebook pagina www.facebook.com/gewbonaire

Ondernemer laat je gezicht zien!

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo