Bonaire

Verslag dag 6 FINA Wereldkampioenschappen Masters zwemmen

Hieronder een update van de Barracuda’s dames die op dit moment deelnemen aan FINA Wereldkampioenschappen masters zwemmen. Zij vertegenwoordigen Bonaire voor de eerste keer in de geschiedenis op een wereldkampioenschap zwemmen.

Zaterdag 19 augustus startte Evy Witlox op de 100 meter rugslag. Ze nam het op tegen 58 sterke concurenten en wist een geweldige 11de plek te behalen in haar leeftijdscategorie.
Anita Smits en Nathalie Petersen sloten hun WMK af met de zware afstand de 200 vlinder. Beide veroverde weer een mooie plek op de wereld ranglijst, Anita de 22ste in haar leeftijdscategorie en Nathalie zwom in een nieuw persoonlijk record naar de 17de plek in haar leeftijdscatgorie. Weer een geweldige dag voor Bonaire, pabien dames!

Evy Witlox Simone Sweers Anita Smits Nathalie Nathalie

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo