Bonaire

Gedeputeerde Abraham gaat de wijken in

Kralendijk – In zijn streven om dichter bij de bevolking te staan begint gedeputeerde Abraham met het project ‘Diputado den Bario’ (de gedeputeerde gaat de wijken in). Zijn voornaamste doel is om maandelijks een wijk in te gaan om naar de bevolking te luisteren. De wijken Rincon, Tera Kòrá, Nikiboko, Antriol, Playa en Nort’i Saliña zullen bezocht worden. Abraham beoogt een platform te creëren waar de inwoner zich vrij kan voelen om zijn mening te geven en tevens antwoorden te krijgen op zijn vragen. Op woensdag 16 augustus is Abraham in de wijk Rincon op het hulpbestuurskantoor vanaf 4 u. tot 6 u. ‘s middags.

Iedereen die een vraag heeft of wil meedenken en een bijdrage leveren aan een beter Bonaire kan van tevoren een afspraak maken. Elke afspraak zal maximaal 20 minuten duren waarbij het onderwerp dat de inwoner aangeeft behandeld zal worden. Als er documenten zijn waarvan het relevant is om over van gedachten te wisselen, wordt aan de inwoner die een afspraak heeft gevraagd om deze vooraf via email in te dienen of copieën af te leveren bij het kantoor van gedeputeerde Abraham.

Inwoners die erin geïnteresseerd zijn om hun ideeën of zorgen bij gedeputeerde Abraham kenbaar te maken kunnen contact opnemen met zijn kantoor, telefoon 7175330 tst 1235 of een email sturen naar esmeralda.winklaar@bonairegov.com.

Elke inwoner zal een antwoord of reactie ontvangen op zijn vraag, idee of bezorgdheid. Op deze manier geeft gedeputeerde Abraham de inwoner de gelegenheid om zijn stem te laten horen en zijn mening te geven. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo