Geen categorie

Tui vliegt winterseizoen vier keer per week naar Bonaire

Kralendijk (8 augustus 2017) – TUI fly vliegt in het winterseizoen vaker tussen Schiphol en Bonaire. Met ingang van 1 november wordt het aantal vluchten opgevoerd naar vier per week. Het tropische eiland is volgens moederbedrijf TUI Nederland ongekend populair onder vakantiegangers.

Uit de boekingscijfers van TUI blijkt dat er ten opzichte van vorig jaar vijftien procent meer pakketreizen naar Bonaire worden geboekt. Vanwege de populariteit wordt het hotelaanbod uitgebreid en komt er in de winter een vlucht per week bij. Het vluchtschema omvat vanaf november vluchten van Schiphol naar Bonaire op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Een Boeing 787-8 Dreamliner voert de vluchten uit, in combinatie met Aruba of Curaçao.

Deel dit artikel