Bonaire

Nieuwe muurschildering bij Trans World Radio is af

Muurschildering TWR: ‘Muur van hoop voor Bonaire’

Vanmorgen zijn de steigers weggehaald. Nog steeds stoppen de auto’s of rijden langzamer om de vele details in het schilderij te bekijken en foto’s te maken. De huidige muurschildering wijkt iets af van het oorspronkelijke ontwerp. Tijdens het schilderen hebben de kunstschilders op verzoek van de lokale bevolking, de wonderbare onderwaterwereld meer aangepast aan de lokale vissoorten en koraal rif van Bonaire.

De muurschildering kreeg lokaal en online al heel veel aandacht. Veel mensen reageren via Facebook dat ze niet kunnen wachten om Bonaire te bezoeken, zodat ze de muurschildering zelf kunnen bekijken. Anderen noemen de muur een ‘muur van Hoop’ of ‘mijn favoriete muur op het eiland’.

Bernard Oosterhoff, directeur TWR Bonaire: ‘De muurschildering laat zien hoe mooi het leven onder water is rondom Bonaire. Met de Bijbeltekst willen we graag wijzen op de Schepper van dit leven, zoals we dat ook dagelijks doen via onze radio programma’s.’

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo