Geen categorie

Taakdag om het centrum voor jeugd en gezin te positioneren

dag-van-de-jeugd

Kralendijk – Gedeputeerde den Heyer hecht waarde en belang aan het beleid op het terrein van preventie met betrekking tot onze jeugd op Bonaire. Het jeugdbeleid is een belangrijke taak voor de Bonairiaanse overheid.

Om deze reden is er een taakdag georganiseerd zodat allen tezamen konden werken aan het positioneren van het Centrum voor Jeugd en Gezin zodat alle betrokkenen dezelfde visie hebben over de rol hiervan in ons jeugdbeleid.

Tijdens deze dag hebben zowel gedeputeerde den Heyer, haar adviseurs, de directeur van het Centrum voor Jeugd en Gezin, de directeur van de Directie Samenleving en Zorg als de afdelingshoofden actief meegedaan om te komen tot één richting en visie voor het jeugdbeleid.

Aan het eind van de dag is er gezamenlijk met alle deelnemers  een jeugdbeleidsplan voor Bonaire bereikt.

Deel dit artikel