Vakantie & Toerisme

Nieuw Resort voor Bonaire op het oude Sunset Beach

Nieuw resort

Kralendijk- Afgelopen dinsdag 15 november j.l. is tijdens de presentatie van TUI in het Harbour Village Resort bekend gemaakt dat er in de tweede helft van 2017 gestart wordt met de bouw van het nieuwe Chogogo Resort. Gisteren zijn officieel de contracten getekend.

De succesvolle ‘TIME TO SMILE’ formule, een concept van TUI, zal als concept worden toegepast in het toekomstige Resort op Sunset Beach. Het hotel met 197 appartementen zal ontwikkeld worden door de familie Schellevis, de eigenaren van het Chogogo Dive & Beach Resort op Curaçao en in samenwerking met reisorganisatie TUI .  De ontwikkelaars benadrukken dat het strand openbaar blijft. Tui hoopt ook een 4e vlucht naar Bonaire te realiseren in 2017. Het ontwerp is gemaakt en wordt uitgewerkt door Jacobs Architecten. 

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo