Politie & Justitie

Stille tocht vanavond voor Ferry Bakx

ferry bakx

Woensdag 24 augustus wordt een stille tocht gelopen voor de omgekomen politieagent Ferry Bakx. De stille tocht wordt gehouden precies een week nadat Ferry Bakx is omgekomen tijdens zijn werk voor de politie.

Alle Bonaireanen worden uitgenodigd mee te lopen. De tocht zal aanvangen om 21.00 uur bij het Stadion en eindigt een uur later bij het politiebureau.

Met dit initiatief willen wij als burgers van Bonaire laten zien dat we met de vrouw, familie, vrienden en collega’s van Ferry meeleven en dat we dergelijk geweld op Bonaire niet tolereren.

 

Zaterdagmiddag om 14.30 uur wordt afscheid van Ferry genomen in het Crematorium Tilburg aan de Karel Boddenweg 5. Ferry wordt zaterdag met volledige korpseer uitgeleide gedaan. Collega’s die afscheid van Ferry willen nemen, zijn van harte welkom in Tilburg. Het verzoek is om om 14.00 uur aanwezig te zijn. Livestream Collega’s van Ferry en andere geïnteresseerden op de Cariben kunnen via een livestream de bijeenkomst in Tilburg volgen.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo