Dieren

Actie hondenpenning bij Fundashon Kunuku Kakelvers

Fundashon Kunuku Kakelvers

F.K.K. Animal Rescue actie: HONDENPENNING !

Is uw hond in een onbewaakt moment weggelopen? De ‘vinder’ weet altijd waar uw hond thuis hoort als het F.K.K. identiteitsplaatje aan de halsband zit! De F.K.K. hondenpenning is gemaakt van rvs en de gegevens van uw hond (zoals zijn/haar naam en het telefoonnummer van het baasje) zijn gegraveerd, zodat die altijd leesbaar zijn en blijven! Voor meer informatie kunt u ons ook altijd bellen: 780 8020

F.K.K. Animal Rescue action: ID-PLATE FOR YOUR DOG(S) !

One unsuspected moment and your dog ran away? The ‘Finder’ will always know where your dog belongs if the F.K.K. ID-plate is attached to its collar! The F.K.K. ID-plate is made of stainless steel and the data of your dog (such as his/her name and your phonenumber) are engraved, so those data will always be readable!
For more information, please feel free to call F.K.K. Animal Rescue: 780 8020

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo