Vakantie & Toerisme

Mexico is een potentiële markt voor Bonaire

Kralendijk (23 december 2015) – Van 5 tot en met 12 december is een selecte groep van de belangrijkste duikcentra uitgenodigd om Bonaire te bezoeken tijdens een famtrip. Dit in vervolg op de recente deelname van Bonaire aan de beurs Expo-Buceo Mexico.

Deze beslissingnemers programmeren duikgroepen naar top duikbestemmingen en zijn geïnteresseerd om samen te werken met Bonaire. Bonaire is een unieke duikbestemming voor Mexicanen, vanwege het ongerepte Bonaire Marine Park, het belang van natuurbehoud en het zeer eenvoudig 24/7 ongelimiteerd kantduiken.

De groep werd uitgenodigd door de hotels Eden Beach, SunRentals en Divi Flamingo. Door Tourism Corporation Bonaire Latijns-Amerika was een goed georganiseerd programma opgesteld. Dit bestond uit hotelbezichtigingen, een eilandtoer, het ervaren van lokale en internationale gerechten, het genieten van outdoor activiteiten en de vrijheid om 24/7 te kunnen duiken.

Mexico is een potentiële markt voor Bonaire. Mexicaanse bezoekers kunnen via de belangrijkste steden in de Verenigde Staten met wekelijkse vluchten van United and Delta Airlines naar Bonaire reizen. Degenen zonder een Amerikaans visum kunnen reizen naar Bonaire via Panama met Copa Airlines, via Bogota met Avianca en nu ook via Cuba met Insel Air.

Mexico is een ideale markt voor een 7 nachten verblijf op Bonaire. Mexicaanse instructeurs, die naar het buitenland reizen met hun duikgroepen, doen dit voornamelijk tijdens het orkaanseizoen. Dit maakt het perfect voor Bonaire om duikers in het laagseizoen aan te trekken.

TCB wil graag de hotels Eden Beach, SunRentals en Divi Flamingo bedanken voor het mogelijk maken van deze reis.

Deel dit artikel