Politiek & Bestuur

Bestuursdelegaties bespreken evaluatierapport met de Eerste Kamercommissie

De  van Bonaire, Sint Eustatius en Saba grijpen hun werkbezoek aan Nederland – vanwege de presentatie van de Evaluatiecommissie Caribisch Nederland afgelopen maandag – aan om partijen in Den Haag bij te praten over de actuele ontwikkelingen op hun eilanden.

Zij vragen aandacht voor de belangrijkste zorgen: groeiende armoede door sterk gedaalde koopkracht, het trage tempo waarin ministeries achterstanden in o.a. huisvesting en infrastructuur aanpakken en het ontbreken van een integraal plan om de economie van de eilanden te helpen ontwikkelen.

Bij de leden van de Eerste Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties vonden de delegaties een luisterend oor. Op de foto’s o.a. gedeputeerde Clark Abraham van Bonaire die verwelkomd wordt door commissievoorzitter Ruard Ganzevoort.

René Zwart

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo