Nieuws uit Nederland

Bonaire reünie in Scheveningen

Heeft u op Bonaire gewoond of komt u er vaak dan is dit jaarlijkse evenement in Nederland echt iets voor u. De Bonaire Bright Night op 6 september in Scheveningen is ontstaan uit een initiatief van de muziek band B-Loose en Franc dubbelman. Dit evenement vindt al meerdere jaren plaats en is begonnen als een “Bonaire reünie”.  

Het evenement vindt plaats bij Spice Beach Club Scheveningen. In Scheveningen is oud bar man van Spice Beach Club Bonaire, Sander Uiterdijk, de man die de kar trekt. De eigenaren van Spice Scheveningen zijn zelf erg begaan met Bonaire en stellen hun deuren dan ook wijd open voor dit event.  

1200

B-Loose zal dit jaar te gast zijn maar er zijn optredens van DJ Tico (Huis dj van Spice beach Club Bonaire) en van Raphael Monsanto (Looppro) welke ook al 2 keer op het strand van Spice Bonaire heeft gestaan.  

Iedereen is welkom. Jong en oud. Al ben je nog nooit op Bonaire geweest! Ook dan ben je welkom. Vrienden van vrienden. Uiteraard gaat het voor de Bonaire gangers om het weerzien van “oude” vrienden en collega’s van Bonaire. Wat is er nu mooier dan deze mensen weerzien in Nederland in een “Bonaire” sfeer met een koude Amstel Bright en leuke entertainment. 

Deel dit artikel