Onderwijs

Dutch Caribbean Media School

Afgelopen woensdag 1 juli zijn de eerste diploma’s AV-productie/media uitgedeeld van de opleiding Dutch Caribbean Media School. (MBO-SGB) 
Inschrijven is voor nieuwe studenten nog steeds mogelijk. De opleiding start in augustus met een nieuwe eerstejaars klas, samen met een derde vaste Media docent. 

Heb je interesse in alles wat met media te maken heeft? Je leert alles over het maken van audiovisuele producties, zoals films, videoclips en TV registraties.

Bij de opleiding Media krijg je les in onder andere: Fotografie, video, editen, monteren, geluid onder films, animaties maken, de werking van podiumlicht en geluid, websites bouwen, storyboards maken en scripting. Je werkt met Adobe Creative Suite 6, je zit dus graag achter je laptop of PC en zoekt gemakkelijk uit hoe nieuwe programma’s werken. Je hebt een virtueel network van vrienden over de hele wereld aan wie je vragen stelt als je vastloopt. Je doet veel met internet, je smartphone, Facebook, en andere sociale media. Je hebt een eigen mening over tal van zaken, durft je mond open te doen en probeert graag nieuwe dingen uit. Je bent behoorlijk zelfstandig,kunt de spot drijven met jezelf en kunt tegen kritiek.

Inschrijven kan via de website: Dutch Caribbean Media School

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo