Restaurant Nieuws

Karel’s Pier Dos is officieel geopend

Aanzicht van de nieuwe pier vanaf de boulevard | foto ABC Online Media

KRALENDIJK – Het heeft lange tijd geduurd. Maar Karel’s Pier Dos is officieel geopend. Sinds afgelopen week zijn de eerste gasten welkom geheten. Pier Dos gaat een nieuw concept aan de klant aanbieden.

Eerder leek het erop dat halverwege mei de vlag uit zou hangen. Helaas voor de eigenaren van Karels zagen zij dat het Openbaar Lichaam Bonaire de opgang met harde hand liet verwijderen. Volgens de autoriteiten was deze opgang namelijk gebouwd op het terrein van de overheid. De opgang gaf mogelijkheden om bijvoorbeeld mindervaliden het plateau op te laten rijden.

LEES MEER: Opening Karels Pier Dos laat op zich wachten

Een houten trap geeft toegang vanaf de openbare weg tot Karel’s Pier Dos.

Houten trap

Op dit moment heeft Karel’s ervoor gekozen om een houten trap aan te leggen. In een reactie laten zij weten: ,,Pier Dos is open. We noemen het de ‘soft opening’. De trap die wij hier nu hebben gebouwd, is op aanraden van de overheid hier neergezet. Helaas geeft deze trap geen mogelijkheden voor mindervaliden of kinderwagens. Hopelijk mogen wij in de toekomst hier iets voor bouwen”.

Autoriteiten lieten weten later met een schriftelijke update te komen over de nieuwe trap die nu is aangelegd bij Karel’s.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo