Sport & Vrije tijd

Bonaire wint verrassend ABC-hockeytoernooi in Curaçao

WILLEMSTAD – Afgelopen weekend hebben zeventien hockeyers uit Bonaire verrassend het ABC-hockeytoernooi in Curaçao gewonnen. Vanaf zaterdag werden alle wedstrijden door het mixed-team van Bonaire gewonnen. Het volgende ABC-toernooi lijkt door de winst de volgende keer op Bonaire te worden georganiseerd.

In de eerste wedstrijd op zaterdag liet Bonaire meteen zien waarvoor zij kwamen. Tegen Aruba werd maar liefst met 3-0 gewonnen. Tegen het jeugdteam van Curaçao werd maar liefst met 6-0 gewonnen. Ook tegen het tweede team van Curaçao werd gewonnen (2-1).

De hockeyers van Bonaire winnen het ABC-hockeytoernooi in Curaçao.

Door de winst tijdens het ABC-hockeytoernooi zal Bonaire het volgende land zijn waar gespeeld gaat worden. Wanneer dit wordt georganiseerd, is nog niet bekend.

Bekijk hier meer sportnieuws

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo