Klimaat & Weer

Weekend weerbericht van Bonaire: wind neemt aan kracht toe

Het weerbericht van Bonaire

Bonaire kent dit weekend een rustig weerbeeld. Zon wisselt af met lichte bewolking. De temperatuur schommelt tussen de 28 en 32 graden Celsius. Na een week van matige wind, lijkt dat dit weekend te gaan veranderen. Elke dag komt er iets bij.

Dit weekend belooft Bonaire prachtig weer voor vakantiegangers, met lichte bewolking en vrijwel geen kans op regen. De wind, afkomstig uit het oosten, zal vrijdag tussen de 16 en 20 knopen waaien, met vergelijkbare snelheden op zaterdag en zondag. Op zondag zou er echter iets meer constante wind kunnen zijn, variërend tussen 17 en 21 knopen, met mogelijk meer windstoten tot 25 knopen later op de dag.

1200
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo