Evenementen

Voorlees training bij Bibliotheek Bonaire

Ouders krijgen, aan het eind van de training, een cadeautje mee van Boekstart. Foto: OLB

KRALENDIJK – De Openbare Bibliotheek Bonaire organiseert op zaterdag 9 maart 2024 een gratis training voor ouders van kinderen tussen 0 en 4 jaar, waarbij ze leren hoe ze op een speelse manier kunnen voorlezen en geluiden kunnen imiteren tijdens het voorlezen. 

De training, die plaatsvindt van 15:00 uur tot 16:00 uur, biedt ouders de mogelijkheid zich aan te melden via e-mail of telefoon. Jennifer Pocornie-Martis, het hoofd van de bibliotheek, benadrukt het belang van voorlezen voor de taalontwikkeling van jonge kinderen en moedigt ouders aan om deel te nemen. 

De training, onderdeel van het programma ‘Boekstart in de kinderopvang’, wordt gegeven door Gonny Apol van Biblionet Groningen, met ondersteuning van een lokale deskundige voor uitleg in het Papiaments. 

Cadeau bij inschrijven

Na afloop kunnen ouders hun kind gratis inschrijven als lid van de bibliotheek en ontvangen ze een koffertje van Boekstart met drie boekjes.

Deel dit artikel