Nieuws van Bonaire

Toerist overleden in accommodatie op Bonaire

KRALENDIJK – Een 70-jarige Amerikaanse toerist is maandagochtend vroeg dood aangetroffen in zijn vakantieverblijf aan de Gouverneur N. Debrot Boulevard op Bonaire. Ondanks pogingen tot reanimatie door toegesneld ambulancepersoneel, bleek hulp te laat. Dit heeft de politie bevestigd.

Rond 7.30 uur werd de meldkamer gealarmeerd over een persoon die geen teken van leven meer vertoonde. Ambulancemedewerkers die snel ter plaatse waren, startten onmiddellijk met reanimatiepogingen. Echter, hun inspanningen mochten niet baten.

Na een eerste onderzoek door het forensisch team van de Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN), is door een arts een natuurlijke dood vastgesteld. De toerist, geboren op 9 juni 1953 in de Verenigde Staten, verbleef vermoedelijk voor vakantiedoeleinden op het eiland.

Deel dit artikel