Nieuws van Bonaire

Eerste editie ‘Tourism after 5’ evenement brengt veel mensen op de been

Er waren -naast genodigden- diverse medewerkers van de Tourism Corporation Bonaire aanwezig om de bijeenkomst in goede banen te leiden. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK – Op donderdag 4 januari vond het evenement ‘Tourism after 5’ plaats, een maandelijks georganiseerde activiteit door TCB voor stakeholders in de toerisme-industrie. 

Verschillende bedrijven deelden ideeën en informatie tijdens dit evenement, terwijl er volop ruimte is om in een informele setting kennis te maken. Er kwamen relatief veel mensen op het evenement af, dat dit keer bij Harbourtown Real Estate werd gehouden. 

The Wine Factory stelde wijnen voor de bijeenkomst beschikbaar, waarmee aanwezigen gelijk kennis konden maken met het productaanbod van de wijnhandel. De nieuwe broodjeszaak “Ons Broodje”, die in het zelfde pand als Harbourtown en Hotel Central is gevestigd, heeft de catering perfect verzorgd.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo