Advertentie

Werken in de Caribbean | Advertorial

Op het grootste carrière-evenement van Nederland: De Nationale Carrièrebeurs

https://www.memory.nl/de-nationale-carrierebeurs/werken-in-de-caribbean/

De “Werken in de Caribbean” eilandstands als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs is dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor (bijna) afgestudeerden en (young) professionals die graag (weer) in het Caribisch gebied willen werken. Ruim 20 topwerkgevers uit het Caribisch gebied kwamen afgelopen april 2023 speciaal naar de RAI Amsterdam om met werkzoekenden in aanraking te komen die graag op de eiland(en) werkzaam willen zijn.

Door dit grote succes zullen er in november 2024 door de CEO en COO samen diverse presentaties gegeven worden op de eilanden. Dit jaar voor het eerst óók in Suriname! Stuur een mail vóór 17 november naar sales@memory.nl en meld je nog aan!

Maandag 20 november – 10.00 uur Aruba
Woensdag 22 november – 10.00 uur Curaçao
Donderdag 23 november – 19.00 uur Paramaribo
Dinsdag 28 november – 10.00 uur Bonaire
Donderdag 30 november – 10.00 uur Sint-Maarten

Advertorial

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo