Advertentie

Aanbesteding vertaaldiensten | Advertentie

De Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) heeft behoefte aan vertalingen in verschillende talen. De taalgebieden omvatten Engels, Papiamentu/o en Spaans, met Nederlands als brontaal. Voorbeelden van te vertalen documenten zijn onder andere advertenties, websites, (openbare) beleidsstukken, persberichten en complexe wetteksten, mogelijk met een hoog afbreukrisico. In deze aanbesteding wordt extra nadruk gelegd op:

– Kennis van de desbetreffende taal en de bestuurlijke omgeving;
– Ervaring en omgang met (politiek) gevoelige informatie;
– Omgaan met het spoedeisende karakter van sommige vertaalopdrachten.

Vaak hebben de te vertalen documenten een repeterend karakter en worden ze meerdere keren per jaar gevraagd.

RCN zoekt geschikte instellingen en vertalers die aan deze behoeften kunnen voldoen. Daarom start RCN een Nationale Openbare aanbesteding voor Vertaaldiensten.

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan vóór 7 december 2023 (12.00 uur) via aanbesteding@rijksdienstCN.com. U ontvangt uiterlijk op 12 december 2023 de officiële documenten. Uw inschrijving moet uiterlijk 23 januari 2024 (12.00 uur) ingediend zijn.

Voor meer informatie over deze aanbesteding kunt u terecht op: www.rijksdienstcn.com.

Deel dit artikel