Nieuws van Bonaire

Zilveren medailles voor Waterpolo Team Bonaire

De waterpoloërs uit Bonaire pakten twee keer zilver

MIAMI – Na een spannend en intensief weekend hebben zowel Bonaire Team U14 als Bonaire Team U16 zilver gewonnen op Carifta Waterpolo 2023. Een grote delegatie was namens Bonaire present in het Amerikaanse Miami.

Het was een zilveren weekend voor Bonaire. Ook Windfoiler Amado Vrieswijk won een zilveren medaille namens Bonaire. Niet alleen Vrieswijk won zilver, ook twee jeugdselecties uit Bonaire pakten tot twee keer toe een zilveren medaille.

Twee nationale jeugdteams die door Aquatics Federation Bonaire werden geselecteerd konden excelleren in Miami. De spelers spelen normaliter voor de Bonaire barracudas, de zwem- en waterpolo club op Bonaire.

Internationale deelname

Naast de nationale jeugdteams van Bahama’s, Curaçao en Trinidad & Tobago en Barbados, deden er ook diverse Amerikaanse waterpolo clubs mee aan het toernooi. Bonaire heeft met dit toernooi bewezen dat zij zich goed staande weten te houden tussen het hoge waterpolo niveau van deze teams.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo