Nieuws van Bonaire

Edsel Winklaar alweer weg als interim-directeur Ruimte & Ontwikkeling

Winklaar was pas september in functie als interim-directeur

KRALENDIJK – Na een relatief korte periode gaat interim-directeur van de directie Ruimte & Ontwikkeling, Edsel Winklaar, de organisatie alweer verlaten. 

Naar eigen zeggen kan Winklaar op dit moment de continuïteit van zijn inzet niet waarborgen, omdat hij tijdelijk van het eiland vertrekt. Winklaar zegt de beslissing te hebben genomen in het belang van de organisatie, zodat de functie nu permanent ingevuld kan worden. 

Dankwoord

Het openbaar lichaam zegt begrip te hebben voor de afwegingen van Winklaar en bedankt de interim-directeur voor zijn inzet. Het bestuurscollege zegt dat het proces om een nieuwe directeur te werven en aan te stellen inmiddels al in gang is gezet.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo