Nieuws van Bonaire

Nieuwe openbare toiletten op zuidpier

KRALENDIJK – De Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft als onderdeel van hun productontwikkelingsstrategie nieuwe openbare toiletten geopend op de Nello Craane Pier, beter bekend als de Zuidpier. Deze faciliteiten, onder het motto “It’s in Our Nature”, zijn rolstoelvriendelijk en voldoen aan strenge hygiënenormen.

Gedurende de eerste fase van dit initiatief zullen de toiletten vooral tijdens het cruiseseizoen en de havenuren toegankelijk zijn voor cruisepassagiers. Mensen die werkzaam zijn in de cruise-industrie, zoals taxichauffeurs, touroperators en beveiligingsmedewerkers met een officiële badge, kunnen gratis gebruikmaken van deze voorzieningen. Vanaf januari 2024 wordt dit project verder uitgebreid naar andere locaties op het eiland.

Het doel van deze maatregel is om zowel de ervaring van verblijfs- en cruisebezoekers als de lokale bevolking te verbeteren. TCB benadrukt dat dit een strategische stap is om de algemene bezoekerservaring op Bonaire te verhogen.

Deel dit artikel