Nieuws van Bonaire

Speciale balies voor het ophalen van recepten bij ziekenhuisapotheek vanaf maandag open

KRALENDIJK – Fundashon Mariadal zal na een kleine renovatie dit weekend snelle receptafhaalbalies (Balie 6 en 7) introduceren. Dit betekent dat klanten hun medicijnen de volgende dag snel kunnen ophalen bij de balies zonder onnodige wachttijden.

Op vrijdag zal de vestiging gedeeltelijk onder renovatie zijn zonder actieve werkzaamheden overdag. Op zaterdag is de apotheek geopend van 14:00 tot 18:00 uur, waarbij bouwwerkzaamheden plaatsvinden waarvoor begrip wordt gevraagd.

Fundashon Mariadal erkent het ongemak tijdens de renovatie en vraagt begrip en geduld van haar klanten. De introductie van de nieuwe afhaalbalies belooft een aanzienlijke verbetering in de service, waardoor het ophalen van recepten efficiënter en klantvriendelijker wordt.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo