Nieuws van Bonaire

Bonaire Wine Week: 28 september tot 1 oktober

KRALENDIJK – Bonaire kondigt de Bonaire Wine Week aan, een vierdaags evenement van 28 september tot 1 oktober waar wijnliefhebbers en fijnproevers kunnen genieten van de beste wijnen en gerechten van het eiland.

Deelnemende restaurants bieden speciale 4- en 8-gangen menu’s met een selectie wijnen voor $100. Dagelijkse wijnproeverijen zijn beschikbaar voor $15. Tickets zijn online en bij partnerlocaties te koop, waaronder Grand Windsock Bonaire, Chogogo Dive & Beach Resort, Delfins Beach Resort Bonaire, Rum Runners, The Wine Factory Bonaire en Bottles Bonaire.

Voor meer informatie, bezoek www.bonairewineweek.com. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door BONHATA en Tourism Corporation Bonaire (TCB) in samenwerking met de WTOL Academy, de erkende Nederlandse wijnopleider op het hoogste niveau.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo