Nieuws van Bonaire

Morgen is er weer een Marshe di Rincon

Het was gezellig druk op de eerste Marshé di Rincon. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK – Na het succes sinds de eerste Marshe di Rincon in mei dit jaar heeft Tourism Corporation Bonaire (TCB) besloten om het evenement vaker te organiseren. Daarom zal er woensdag 9 augustus weer een Marshe di Rincon zijn.

Marshe di Rincon is een markt in het oudste dorp van Bonaire, Rincon. Tijdens de markt kunnen bezoekers kennismaken met de cultuur van het eiland. Ook zijn er lokale gerechten en kunst te koop. Het evenement valt samen met de bezoekdagen van cruiseschepen aan het eiland.

Tijdens de evenementen zal er een gratis pendeldienst vanaf de South Pier naar Rincon beschikbaar zijn. Ook is er een wandelkaart van Rincon verkrijgbaar. Het evenement begint morgen om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

De komende Marshe di Rincon zijn op:
9 augustus
13 september
22 oktober
26 november
26 december

Deel dit artikel