Nieuws van Bonaire

Vuilnisophaal Selibon gaat gewoon door tijdens komende feestdagen

KRALENDIJK- De vuilnisophaaldienst van Selibon zal normaal doorgaan op donderdag 27 april (Koningsdag) en maandag 1 mei 2023 (Dag van de Arbeid). Er zijn geen veranderingen in de routes op de genoemde dagen. Dit geldt zowel voor de inzameling van afval bij huishoudens als bij bedrijven.

Op vrijdag 28 april en dinsdag 2 mei zal de gescheiden inzameling van afval (plastic, glas, blik en karton) bij bedrijven plaatsvinden. Selibon waarschuwt dat tijdens de feestdagen het ophalen van afval eerder kan plaatsvinden dan gebruikelijk.

Dode dieren

Ook het ophalen van dode dieren zal normaal doorgaan tijdens de komende feestdagen. Voor het gebruik van deze service kan gebeld worden naar 788-2999.

Wegbrengen

De afval afgiftepunten op Kaya Industria 20, Morotin en Lagun zullen geopend zijn op donderdag 27 april 2023, zondag 30 april (Dia di Rincon) en maandag 1 mei (Dag van de Arbeid). Deze locaties zullen ook geopend zijn op vrijdag 28 april, zaterdag 29 april en dinsdag 2 mei 2023.

Deel dit artikel