Bonaire

Bamboo Bonaire overgenomen door Boutique Bonaire

KRALENDIJK – Bamboo Bonaire is overgenomen door het bedrijf Boutique Bonaire. Boutique Bonaire richt zich op het verhogen van de standaard bij kleine en unieke resorts op Bonaire.

Volgens eigenaars David en Cisca Rietveld bestond er nog geen umbrella organisatie waar de boutique resorts onder vallen. Daarom hebben ze besloten om deze uitdaging aan te gaan door enkele bestaande kleine en unieke resorts op Bonaire over te nemen. Onder Boutique Bonaire vallen ook Blue Bonaire Resort en Kura Kabana.

“We hopen tegen het eind van dit jaar door te groeien naar ongeveer tachtig wooneenheden en daarmee dus ongeveer 8-9 resorts”. Aldus Rietveld die er trots op is dat Bamboo Bonaire nu is aangesloten bij hun nieuwe bedrijf.

Een onderdeel van Bamboo Bonaire is het restaurant Chefs Bonaire. Dit zal onveranderd blijven.

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo