Nieuws van Bonaire

Plaats je vacature op Bonaire.nu

Bonaire.nu is dé site om jouw vacature te promoten. Bonaire.nu biedt daarom duidelijke diensten om jouw vacature te plaatsen en optimale exposure te geven. Naast Bonaire.nu kun je de vacature tevens door ons laten plaatsen op: Aruba.nu, Curacao.nu, Bes-Reporter.com of Awor.nu (Papiamentu). Lees hieronder meer over onze (nieuwe) diensten.


Plaatsing vacature op Bonaire.nu

  • Plaatsing incl. logo op onze nieuwssite
  • Plaatsing op Social Media (Facebook, Twitter en Instagram)
  • Plaatsing in onze dagelijkse vacature nieuwsbrief
  • Plaatsing blijft 30 dagen online en zichtbaar op de website

$ 95,-Plaatsing vacature tussen het nieuws (*nieuw)

LET OP: dit pakket sluit je af als extra dienst op het bovenstaande pakket. Dus naast dat de vacature in de rubriek ‘vacatures’ wordt geplaatst wordt deze tevens tussen de nieuwsitems geplaatst voor extra exposure.

$ 130,- (+ $95 voor de reguliere plaatsing)Plaatsing van vacature en één herhaling (binnen 2 maanden)

Een vacatureplaatsing plus een herplaatsing op een andere datum (vaak in het weekend voor extra exposure) op dezelfde website. Hierdoor wordt jouw vacature in een korte tijd twee keer goed onder de aandacht gebracht.

$ 150,-


Plaatsing van de vacature op de andere websites

  • Plaatsing incl. logo op onze nieuwssite
  • Plaatsing op Social Media (Facebook, Twitter en Instagram)
  • Plaatsing in onze dagelijkse vacature nieuwsbrief
  • Plaatsing blijft 30 dagen online en zichtbaar

Aruba.nu
Bes-Reporter.com
Curacao.nu
Awor.nu (Papiamentu)

$ 95,- (per website)


Plaatsing op jobboards (*nieuw)

  • Plaatsing op Indeed en Jooble.

$ 95,-


Losse herplaatsing van een vacature (binnen 2 maanden na plaatsing vacature)

Je hebt je vacature laten plaatsen, toch heb je nog geen nieuwe medewerker gevonden. Wat wij je aanbieden is om de vacature nogmaals in the spotlight te zetten op onze website, jouw vacature komt opnieuw onder de aandacht en wordt geboost. Dit geldt alleen als de vacature binnen 2 maanden na plaatsingsdatum wordt herplaatst. Is het buiten de 2 maanden termijn dat je het nogmaals wilt plaatsen, dan geldt het standaardtarief $95.

$65,-Vacature plaatsen

Wil je jouw vacature plaatsen? Stuur dan de vacaturetekst in een Word document en je logo in hoge resolutie naar vacatures@abconlinemedia.com t.a.v. Melanie Zandwijk. Dit adres kun je ook gebruiken wanneer je nog verdere vragen hebt met betrekking tot de plaatsing.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo