Nieuws van Bonaire

KPCN verbijsterd over dood aspirant-agent Theodora bij fataal verkeersongeluk

De omgekomen aspirant agent Jonothan Theodora. Foto: KPCN

KRALENDIJK- Het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) laat in een persbericht op donderdagmiddag weten met verbijstering en ontsteltenis kennis te hebben genomen van het overlijden van hun collega, aspirant-agent Jonathan Theodora. 

Jonathan, geboren te Bonaire op 16 oktober 1992, startte met zijn politieopleiding op 2 november 2020 en zou samen met zijn klas op 10 maart 2023 afstuderen. 

Rocargo

Gedreven en hulpvaardig

“Wij zullen ons Jonathan blijven herinneren als een gedreven aspirant-agent, altijd paraat om anderen te helpen. Zijn enthousiasme en levenslust zullen wij missen. Wij wensen zijn familie alle sterkte toe bij het verwerken van dit groot verlies”, aldus KPCN

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo