Nieuws van Bonaire

OLB vindt Facebook post MPB ‘leuk’

KRALENDIJK- Onder de politieke partijen op Bonaire die zich opmaken voor de verkiezingen op Bonaire, werd deze week met verbazing gereageerd op een Facebook post van bestuurspartij Movementu di Pueblo Boneriano (MPB). De politieke post werd door de Facebook Page van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) geliked

Leider van oppositie partij PDB, Clark Abraham, vindt de gang van zaken niet kunnen. “Het heeft er de schijn van dat iemand van het Openbaar Lichaam, posts van de MPB leuk vindt. Maar het Openbaar Lichaam wordt toch geacht neutraal te zijn”?

Inmiddels gaat de post ook driftig rond op Sociale Media. Er is echter nog geen reactie van het OLB zelf. Ook is het ‘vind ik leuk’ vinkje nog niet verwijderd. 

Niet goed

Gedeputeerde Hennyson Thielman, onder meer verantwoordelijk voor Communicatie, zegt het voorval te betreuren. “Dit is niet goed en mag ook niet. Ik kan wel verzekeren dat niemand binnen het Bureau Gedeputeerde toegang heeft tot de Facebook Pagina van het OLB. Het gaat wellicht om een medewerker van de afdeling Communicatie die daar wel toegang toe heeft en met een verkeerd profiel de post heeft geliked. We zoeken een en ander nog verder uit. 

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo