Nieuws van Bonaire

Young Professionals Bonaire krijgen introductie over Good Governance

De deelnemers samen met de trainers en genodigden. 

KRALENDIJK- Op zaterdag vond in het Delfins Resort de “Masterclass Introductie Governance Young Potentials Bonaire” plaats. 

In totaal namen 30 deelnemers deel aan het programma. Volgens de trainers heeft het programma laten zien dat voor het eiland een nieuwe generatie ambitieuze en professionele bestuurders en commissarissen klaar staat.

“Deze groep mensen weet elkaar te vinden als een nieuw netwerk van professionals die werk willen maken van good governance op en voor Bonaire”, zegt trainster Annelies De Groot Kooijman. Samen met collega-trainer Huib Bartels toonde zij zich onder de indruk van de groep. 

Blijven ontwikkelen

Volgens De Groot Kooyman is het belangrijk dat de deelnemers zich blijven ontwikkelen door kennis en ervaring met elkaar te blijven delen. De Groot Kooyman gaf ook een pluimpje aan Bonaire Holding Maatschappij (BHM) bestuurders Adely Jansen en Burney Elhage voor het initiatief voor de bijeenkomst. 

Deel dit artikel