Restaurants

Restaurant At Sea, ultiem genieten op Bonaire

At Sea een begrip op Bonaire

At Sea Restaurant Bonaire is één van de beste restaurants van het eiland. Het heeft een gastvrije sfeer en je geniet er van culinaire hoogstandjes én van een prachtig uitzicht op zee. Het ultieme genieten begint dus bij At Sea restaurant!

Laat je verrassen door de creatieve, kleurrijke en smakelijke gerechten met onverwachte combinaties van producten. At Sea Restaurant heeft een twee wekelijks wisselend 4- tot 6 gangen menu vanaf $59,50. De gerechten op de kaart lenen zich perfect voor Shared dining , samen met je tafelgezelschap bestel je verschillende gerechtjes en deelt deze met elkaar.

Restaurant At Sea, ultiem genieten op Bonaire

Het restaurant is uniek omdat het net even anders is. Waar het kan, zal er altijd gebruik gemaakt worden van lokale producten zoals verse geitenkaas, groente en fruit en verse vis.

Heb je een speciale gelegenheid of evenement?  Wat het evenement of feest ook is, At Sea Restaurant Bonaire is de perfecte locatie om er een speciale en onvergetelijke avond van te maken. At Sea maakt graag een afspraak met je voor een feest op maat. Omdat het jouw dag is zal At Sea er alles aan doen om het jou en je gasten aan niets te doen ontbreken.

Jeunes Restaurateurs

At Sea is aangesloten bij JRE een organisatie die in heel Europa de beste restaurants samenbrengt. Bij JRE restaurants kan je rekenen op passie voor gastronomie en gastheer-/vrouw-schap evenals een unieke sfeer waarin je wordt verwelkomd. At Sea is het eerste restaurant dat is aangesloten bij JRE buiten Europees Nederland. Meer weten kijk dan op de pagina van JRE At Sea

Restaurant At Sea, ultiem genieten op Bonaire

Reviews

Misschien wel het beste restaurant van Bonaire

De laatste avond op Bonaire bij at Sea gereserveerd en dat was een zeer mooie afsluiting van onze vakantie op Bonaire. Restaurant zit praktisch sea front in Kralendijk. Ongedwongen ontvangst en direct twee mooie amuses. Leuke kaart met shared dining concept. Maar we gingen voor het 5 (kan ook 4 of 6) gangen diner. Stuk voor stuk heerlijke gerechtjes, goed op smaak en heel mooi opgemaakt. Bediening is professioneel en heel toegankelijk. Dank voor deze mooie avond team van at Sea


Lekker!

Super ervaring, zeer lekker en verfijnd gegeten. We namen het surprise menu. 3x normaal, en 1x vlotjes aangepast naar mijn noden. Leuke sfeer en vriendelijke bediening.


Top chef kok en medewerkers!

We waren verrast; een geheel nieuwe inrichting, prachtig en heerlijk zittende stoelen! Even zo belangrijk het eten, we kozen voor het vier gangen verrassingsmenu. Een smaakbeleving van de bovenste plank. Natuurlijk wordt de gezelligheid van je avondje uit voor een groot deel door jezelf bepaald (en wie je mee neemt) maar de attente en leuke bediening doet daar een schepje boven op. Kortom At Sea een aanrader voor een heerlijk avondje uit(eten)!!


Contact en openingstijden

Restaurant At Sea, ultiem genieten op Bonaire Logo

Adres : Kaya C.E.B. Hellmund 25
Telefoon : +599 701 0134


At Sea is geopend op:
Dinsdag t/m zaterdag van 18.00 uur tot 22.00 uur.
Zondag en maandag geslotenRestaurant At Sea, ultiem genieten op Bonaire

Deel dit artikel