Politie & Justitie

Drie scooterdieven betrapt, maar weten weg te komen

KRALENDIJK – De eigenaar van een scooter aan de Kaya Mandolin kon de diefstal van zijn eigen scooter niet voorkomen, maar kon wel voorkomen dat de scooter van de buren ook meegenomen werd.

Dit gebeurde in de nacht van woensdag 9 november. De scooter stond voor een woning aan Kaya Mandolin geparkeerd en was op slot met een contactslot. De eigenaar van de scooter schrok wakker door geritsel buiten en betrapte 3 jongens op heterdaad toen ze probeerden de scooter van de buren ook mee te nemen. Het lukte de jongens om weg te komen.

De politie werd gebeld en deze trof in een zijstraat van de Kaya Mandolin een andere scooter van het merk Yamaha met kenteken MF-497 aan. Deze is zeer waarschijnlijk ook afkomstig van diefstal aangezien de scooter midden op straat stond.

De scooter is naar het politiebureau gebracht ter bewaring. De eigenaar kan het ophalen na het tonen van een geldig ID.

De gestolen scooter is een zwarte scooter van het merk Yamaha, met kenteken MF-1240.

1200
Deel dit artikel