Nieuws van Bonaire

Youp Schmit nummer één bij grootste promotie-evenement van Europa in de windsurfwereld

KRALENDIJK – Youp Schmit heeft in mei deelgenomen aan het evenement op de beroemde Duitse surfplek “Sudstrand” in Fehmarn, Duitsland en heeft daar de nummer één plek weten te bemachtigen.

Smit ondertekende een langdurige samenwerkings- en marketingovereenkomst met de TCB en was daarom aanwezig bij dit evenement.

Rocargo

Alle windsurf merken en ook merken van buiten de windsurfindustrie kwamen samen op één groot festival om hun nieuwe uitrusting te presenteren en de klanten de kans te geven om de nieuwe uitrusting uit te proberen.

De merken hebben hun topwindsurfers uitgenodigd voor demo’s en promowerk. Mercedes-Benz was de hoofdsponsor van het evenement en organiseerde een wedstrijd voor de freestyle windsurfers. Deze wedstrijd werd een groot succes met een strakke wind en geweldige omstandigheden tijdens het evenement.

“We zijn erg trots op onze atleten en de kans die we hebben gekregen om samen te werken om Bonaire te promoten als een paradijs voor windsurfers. We kijken uit naar meer evenementen als onderdeel van onze overeenkomst en zullen onze getalenteerde jongeren op Bonaire blijven steunen met hun dromen en acties die niet alleen onze lokale bevolking, maar ook de hele wereld inspireren.” Aldus Miles Mercera van TCB.

Youp reist momenteel naar Italië voor een ander windsurfevenement. Bezoek Youp’s website: www.youpschmit.com en volg hem op Instagram: @Youpschmit

Deel dit artikel