Nieuws van Bonaire

Drie agenten in Sint-Eustatius bevorderd

ORANJESTAD – Drie agenten van het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) in Sint-Eustatius zijn onlangs bevorderd. Minushka Woodley en Juan Carlos Spanner zijn bevorderd tot brigadier en agent Frank Nous is bevorderd door met goed gevolg een opleiding tot wijkagent te volgen.

Aanwezig bij de ceremonie op 22 maart waren KPCN-korpschef Jose Rosales, inspecteur van politie, hoofd basispolitiezorg St. Eustatius Robelto Hodge, hoofd basispolitiezorg Saba inspecteur Wingrove Baker, KPCN-communicatieadviseur Miluska Hansen en agenten Myriena Sintiago en Zackary Janga.

Rocargo

Spanner en Nous konden wegens ziekte niet bij de ceremonie aanwezig zijn. Ozzie Spanner nam het diploma in ontvangst namens zijn zoon Juan Carlos en Hodge nam het in ontvangst namens Nous. Sintiago volgde ook de opleiding bij Woodley en Spanner, maar zij ontving haar diploma in Bonaire en woonde de ceremonie bij omdat ze het met de rest van de klas wilde vieren.

Deel dit artikel