Bonaire

Informatieve webinar verbod wegwerpplastic

KRALENDIJK – Wegwerpplastic draagtassen, rietjes, roerstaafjes en bestek mogen per 1 juni 2022 niet meer verkocht of gratis weggegeven worden op Bonaire. Vanaf 1 augustus geldt dit ook voor maaltijdverpakkingen van piepschuim (styrofoam). 

Op 7 februari heeft het openbaar lichaam Bonaire een informatieve webinar over het verbod op wegwerpplastic georganiseerd voor ondernemers. Verkopers van wegwerpplastic waren hiervoor uitgenodigd en ook was er een oproep gedaan via social media. Tijdens deze webinar is er gesproken over belang van het verbod, hoe het verbod tot stand is gekomen en hoe de nieuwe regels eruitzien. Na het informatieve deel kregen deelnemers de gelegenheid om vragen te stellen en met het openbaar lichaam in dialoog te gaan.

De webinar is terug te zien op facebook en het Youtube kanaal van het Openbaar Lichaam Bonaire

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo