Gezondheidszorg

Ziekenhuis Bonaire scherpt regels opnieuw aan

Ziekenhuis Bonaire scherpt regels opnieuw aan

KRALENDIJK- Het ziekenhuis op Bonaire heeft voor de tweede keer binnen korte tijd de regels aangescherpt in het licht van de Covid-19 preventie. Volgens de Fundashon Mariadal, zijn de aangescherpte maatregelen in lijn met door Gezaghebber Rijna aangekondigde regels om te helpen bij het indammen van de huidige besmettingsgolf. 

Zo verzoekt Mariadal mensen om zoveel mogelijk alleen naar het ziekenhuis, de poliklinieken en apotheek te komen. Daarnaast wordt van bezoekers verwacht dat ze op elk moment een medisch mondkapje dragen. 

Bezoek

Ook zijn er beperkingen ingevoerd als het gaat om bezoek van patienten die in het ziekenhuis liggen. Zij mogen vanaf zaterdag maar 1 bezoeker per bezoekmoment ontvangen. Dezelfde regel geldt ook bij het bejaardenhuis Kas di Kuido. 

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo