Nieuws van Bonaire

Waterpolotoernooi Bonaire in volle gang

Waterpolotoernooi Bonaire in volle gang
Het tijdelijke zeebad aan de boulevard van Kralendijk | Foto Casper Douma

KRALENDIJK – Afgelopen woensdag is het waterpolotoernooi van de Barracuda’s gestart. Er worden dagelijks meerdere wedstrijden gespeeld. Vandaag zijn er de hele dag nog wedstrijden en zondagmorgen vinden de finales plaats.

Er doen in totaal 12 waterpoloteams mee waarvan 7 teams in de herencompetitie en 5 in de dames/ mixed competitie. Het toernooi verloopt voorspoedig. Van de 12 teams is het grootste deel afkomstig uit Nederland. Er is een herenteam uit Aruba en er zijn dames uit Curaçao.

Rocargo
Foto Inge Poorthuis

Andere activiteiten

Voor de meeste deelnemers is het de eerste keer dat ze Bonaire bezoeken dus naast het zwemmen worden er ook andere sporten geprobeerd zoals windsurfen, duiken en kitesurfen.

“Het toernooi verloopt precies zoals we het voor ogen hadden. Een zeer sportief watersportevenement in de mooie zee van Caribisch Nederland en een stukje promotie van ons mooie eiland Bonaire”, aldus Riemkje namens de Barracuda’s Club.

Foto Inge Poorthuis
Foto Inge Poorthuis
Deel dit artikelRocargo

Rocargo