Nieuws van Bonaire

Warme zonnige dagen op Bonaire

KRALENDIJK – De komende 3 dagen kunnen we vooral droge en erg warme dagen verwachten op Bonaire. De temperaturen zullen zeer hoog zijn, met nachtelijke temperaturen van rond de 28 graden Celsius / 82 graden Fahrenheit en dagtemperaturen van circa 34 graad Celsius / Fahrenheït.

De wind zal over het algemeen gematigd zijn met hogere windstoten en meestal uit zuidoostelijke richting.

1200

Tegen dinsdag of woensdag zouden we een patroon kunnen zien veranderen in het weer met lagere temperaturen, meer bewolktheid en mogelijk hogere kansen op wat bui activiteiten. Zorg ervoor dat je gehydrateerd blijft en bescherm jezelf goed tegen de zon.

Meer over het weer lees je op de facebook pagina van Caribbean Weather Center.

Deel dit artikelRocargo