Nieuws van Bonaire

Vanaf november meer vluchten vanuit de Verenigde Staten naar Bonaire

Vanaf november meer vluchten vanuit de Verenigde Staten naar Bonaire

KRALENDIJK- De vluchtschema’s van American Airlines, Delta Air Lines en United Airlines voor de komende maanden zijn bekend en kunnen geboekt worden.

Zowel Delta Air Lines als American Airlines zien volgens TCB een positieve trend in de vraag naar boekingen voor het eiland.

Momenteel heeft Delta tot 20 november op zaterdag een wekelijkse vlucht naar Bonaire vanuit Atlanta. Deze wekelijkse vlucht wordt uitgebreid tot twee wekelijkse vluchten op woensdag en zaterdag tussen 24 november 2021 en 15 december 2021. Daarna zijn er dagelijkse vluchten beginnend op 18 december 2021 tot 4 januari 2022 behalve op dinsdag. Van 5 januari 2022 tot 9 april 2022 is er een vlucht gepland op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Het huidige vluchtschema van American Airlines tot en met 6 november bestaat uit twee wekelijkse vluchten op woensdag en zaterdag vanuit Miami. Vanaf 8 november 2021 tot en met 3 januari 2022 wordt er een vlucht op maandag aan het reisschema toegevoegd. Ook zijn er tijdens de vakantieperiode, van 16 december 2021 tot 3 januari 2022, dagelijkse vluchten naar Bonaire.

Op 6 november 2021 hervat United Airlines haar vluchten vanuit zowel Houston met een wekelijkse vlucht naar Bonaire op zaterdag met de retourvlucht op zondag, als haar wekelijkse vlucht op zaterdag vanuit Newark.

Met het aantal directe vluchten kunnen bezoekers uit de VS en Canada gemakkelijker Bonaire bezoeken. De extra vluchten staan al online en kunnen voor de komende maanden geboekt worden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo