Nieuws van Bonaire

Brute straatroof en ongelukken

Brute straatroof en ongelukken

KRALENDIJK – Dit weekend was de politie op Bonaire weer druk met verkeersongelukken en een brute straatroof.

Twee personen liepen afgelopen donderdag omstreeks 21.00 uur op de E.E.G. Bulevar richting Punt Vierkant toen twee personen op een scooter hun richting op kwamen rijden en vervolgens een van de personen zijn hand uitstak en een rugtas wegrukte en wegreed. De tas had als inhoud onder andere verschillende sieraden, twee zonnebrillen, een horloge, een zwarte koptelefoon en contant geld.

Op vrijdag 27 augustus vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats. Auto 1 reed in zuidelijke richting op de Kaya Korona en auto 2 reed in noordelijke richting op de Kaya Korona waarbij auto 2 opeens op auto 1 af kwam rijden en de botsing veroorzaakte. Beide bestuurders werden door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De Kaya Korona werd tijdelijk vanaf de  Kaya Papa Cornes tot de kruising van de Kaya dr. Gregorio Hernandez afgezet zodat de CRS en de Verkeersafdeling hun werkzaamheden konden verrichten. Beide auto’s hadden behoorlijke schade aan de voorkant.

Zondagmorgen vond een aanrijding plaats op de Kaya Internashonal ter hoogte van de luchthaven. Een auto reed om nog onbekende oorzaak tegen een elektriciteitskast. Eén van de drie inzittende werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De bestuurder onderging een blaastest en werd aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij werd naar het politiebureau gebracht voor een ademanalyse en kreeg een proces-verbaal voor het rijden onder invloed.

Zaterdagavond vond een aanrijding met een scooter plaats op Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. De bestuurder van een scooter viel nadat ze waarschijnlijk te plotseling op de rem had gedrukt. De bestuurder werd ter plekke door het ambulance personeel geassisteerd en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vrijdagmorgen werd aangifte gedaan van diefstal van een zijspiegel, een autoband en een velg vanaf een auto die bij een woning aan de Kaya Alexandrit geparkeerd stond. De zaak wordt onderzocht.

1200


Deel dit artikel